2013 YER KARO MODELLERİ

Aslından fayans ismi ile geçen ama günümüzde karo ya da seramik olarak da adlandırılan, işlenebilir toprak ve bazı karışımlar ile karıştırıldıktan sonra presleme işlemi de tamamlanan, daha sonrasın da ise değişik desenler ile işlenen ve en son olarak da pişirilen yer ya da duvar kaplamalarına verilen isim fayans ya da karodur.

Ayrıca fayanslar daha küçük boyutlara sahiptir ve desenleri daha az bir kalitede basılmaktadır, ama karolar çok daha büyük boyutlara sahip ve desenleri çok daha canlı ve son teknolojik üretimler ile de hemen her istenilen desende olabilen zemin kaplamalarıdır.

2013 yer karoları modelleri her türlü desen ve rengi içermektedir. Evin duvar rengi ile mutfak dolapları rengi ile yani kısacası evin diğer tüm eşyaları ile uyumlu bulabileceğiniz birçok model ve renk tonları mevcuttur. Renk tonları ve desenleri o kadar üstün kalitede üretilmiştir ki kesinlikle silinme ve solma yapmazlar, yıllar sonra bile aynı yeni alınmış gibi sağlamlığını ve desenlerini korurlar.

Yapı malzemeleri satan her hangi bir dükkân da bile artık bulabileceğiniz yer karoları modelleri 2013, evlerin yeni dekoratif ve en kullanışlı duvar ve zemin kaplamaları arasında yerini ilk sıralar da almayı başarmış, son derece kaliteli ürünlerdir.

 

Önerilen İçerik :   En Güzel Vivense Halı Modelleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir