2013 Dekorasyon Trendleri

Her yıla özgü bir dekorasyon trendi vardır. Yıllar geçtikçe hayatımızdaki farklılıklar ve kültürel sebepler dekorasyon trendlerini değiştirebilir. 2013 dekorasyon trendleri ise kontrastlar. Renklerin yanında metal ve ahşaplarla birlikte de kontrast kombinler yapılabilir. Sizinle paylaşacağımız birkaç dekorasyon önerileri ile evinizi daha hoş bir mekana çevirebilirsiniz.

 

2013’de Asaletin Rengi: Gri

 

Mor renk, asaletin rengi olarak bilinse de 2013 yılında gri rengi mor rengin yerine geçmiş durumdu. Mor ise griye yardımcı olarak ikinci planda bulunmakta. Aslında 2013 yılı rengarenk olarak tanımlanan bir yıl. Bu nedenle gri rengi genellikle duvarlarda tercih ediliyor. Aksesuarlar ve mobilyalarda ise mor renk kullanılabilinir.

 

2013 Sıcak Renklerin Yılı

 

Belirttiğimiz gibi 2013 yılı rengarenk bir yıl. Özellikle sıcak renkler olan kırmızı, turuncu ve sarı 2013 yılı için çok önemli. Bu renkler aşırı derecede canlı olmakla birlikte ortamınızın havasını kesinlikle değiştirecektir. Sarı, turuncu ve kırmızı ile yapılan kombinasyonlar bu yılın modası.

 

Desenlerde de canlı renkler kullanın

 

Desenler evinizin dekorasyonunu olumlu yönde etkileyecek öğelerden biridir. Desenlerin seçimi ve rengi ortamın havasını tamamen değiştirebilir. 2013 yılında desenlerinizi çiçek ya da başka türlü ürünler üzerinden yapabilirsiniz. Tabii ki bu yılki desenlerinizde yine canlı renkleri kullanmalısınız. Renk sayısını arttırmanız da mekana hoş bir görünüm kazandırabilir.

 

Duvar kağıtları ile mekanlar arasındaki ayrımı sağlayabilirsiniz. Yemek odasında ve oturma odasında ayrım yapacağınızda birbirinden farklı desendeki duvar kağıtları kullanmak olumlu bir etki edebilir.

Önerilen İçerik :   Masif Ahşap Mobilya Nereden Alınır?

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir