2013 Popüler Mobilya Modelleri

Yıllar geçtikçe giysilerde moda değiştikçe mobilyalarda da giysiler gibi yeni modeller ortaya çıkmakta. Günümüzde mobilya sektöründe artık çok sayıda büyük firmaların oluşu ve bu firmaların rekabet halinde oluşu nedeniyle hem çok sayıda ürün ortaya çıkıyor hem de daha kaliteli ve göze daha hoş gelen modeller üretiliyor. Kimi zaman bir yılın en popüler mobilyaları uzun yıllar yine popülerliğini koruyabilirken bazı mobilyalar ise sadece üretildikleri yıl içerisinde çokça talep görüyor.

 

2013 yılına girmemizle birlikte 2013 popüler mobilya modellerini de sizinle paylaşmak istedik. 2013 yılında da birçok ünlü firma yeni tasarımlarıyla alıcılarını etkileyeceğe benziyor.

 

2013 popüler mobilya modelleri

 

Mobilyanın adı: Dalton Köşe Takımı. Gördüğünüz gibi bu mobilya sadeliği ve canlılığı çok güzel bir şekilde birleştirmiş. Mobilya hariç evin tüm bölümü krem rengi ile boyanmış ve bu sayede ortama sadelik ve modernlik sağlanmış. Koltuk takımı ise canlılığı çok iyi bir şekilde ortama kazandırmış. Özellikle renk seçiminde doğru kararlar verilmiş. Eğer mobilyada kırmızı, turuncu, sarı renkler yoğun bir şekilde kullanılsaydı böyle bir ortam kesinlikle oluşmayacaktı. Eğer mekanınızda hem sadelik hem de canlılık istiyorsanız Dalton köşe takımını seçebilirsiniz. Ürünün internetteki fiyatı 3.500 TL civarı.

 

2013 popüler mobilya modelleri 2

 

Mobilyanın adı: Barcelona Köşe Takımı. Mekanın sadeliği üzerine ayrıca mekana huzur sağlayan renklerle tasarlanmış bir mobilya. Çiçek desenleri ve renk seçimi mekan için çok iyi olmuş. Mekanın aksesuarlarında da mobilyadaki renklerden kullanılırsa ortam çok daha hoş bir görüntü alabilir. Bu ürünün internetteki fiyatı 3.200 TL civarı

Önerilen İçerik :   En Güzel Vivense Halı Modelleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir