2013 SALON AVİZE MODELLERİ

Evler avizesiz adeta boş ve sönük bir görünüm kazanır. Hangi oda olursa olsun mutlaka evi aydınlatan ampulün bir avize ile yansıtılması hem daha modern bir hava yaratacak hem de ev ile bütün bir uyum sağlanacaktır.

Avizelerin en gösterişli ve en büyük olanları genellikle evin salon bölümü için alınmaktadır. Çünkü genelde evin en büyük mekânı salonlar olup genellikle gelen misafirler salonda ağırlanmaktadır. Bunun için de en güzel eşyalar ve en güzel aksesuarlar seçilerek büyük bir titizlik ile salonlar kurulmaktadır.

Bu titizlik ile seçilen eşyalardan biri de salon avize modelleridir. Tamamen cam olan avizeler eskilerden günümüze gelmekte ve yine aynı eski zamanlarda olduğu gibi son yıllarda da büyük ilgi görmektedir. Eskilerde sadece cam avizeler üç dört tip bulunmakta iken günümüze bakıldığında yüzlerce çeşit ile karşımıza çıkmaktalar.

2013 salon avize modelleri arasında en çok tutulanlar cam avizeler olmasına rağmen diğer avize çeşitlerinden de bahsetmek gerekir ise; klasik avizeler, ahşap avizeler ve daha sportif avizeler yer almaktadır.

Ayrıca salonlar için aşağı doğru sarkık iri avizelerde salon avize modelleri 2013 serisinde en çok tercih edilen ve beğenilen avize tasarımları arasındadır. En moda ve evinize en çok uygun avizeleri seçmek için çeşitli ev tasarımı ürünleri satan ya da sadece avize satan mağazalardan fikir ve beğeni edinebilirsiniz.

2013 avize modelleri

Önerilen İçerik :   Denizin Ferahlığını Salonunuza Taşıyın

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir