2015 Dekoratif Duvar Rafları

Evinizin daha güzel, dikkat çekici ve modern görünmesini istiyor iseniz mobilyalarınız ve aksesuarlarınız ile birlikte son yıllarda çok fazla tercih edilen ve edilmeye de devam edilecek olan duvar raflarını sizlere sunmak istiyoruz. Dekorasyonun artık önemli ve kilit parçaları haline gelen duvar rafları dekoratif görünümleri ile dikkat çeker iken aynı zamanda pek çok aksesuarı da salon veya evinizin neresine yerleştirir iseniz yerleştirin o alana farklı bir hava katacak.

Dekoratif Duvar Rafları

Yukarıda yer alan ilk modelimiz ev içerisinde ev sunmanızı sağlıyor. Şık ve güzel görünümü ile dikkat çeken ev şeklindeki duvar rafı genellikle kitaplarınızı sergileyebileceğiniz güzel bir alanı sizlere sunuyor. Hemen hemen tüm mobilyalar ve renkler ile uyumlu olacak olan bu duvar rafı sadece beyaz ve kırmızı renkler ile değil pek çok farklı renk alternatifi ile yer alıyor.

Dekoratif Duvar Rafları 2

Dekoratif olarak şık ve dikkat çekici bir duvar rafı istiyor iseniz yukarıdaki model tam size göre. Ağaç şeklinde hazırlanan ve kullanabileceğiniz pek çok gözü olan bu rafa istediğiniz tüm aksesuarlarınızı yerleştirebilirsiniz. Evinizin ferah ve modern görünmesini sağlayacak olan dekoratif raf hemen hemen tüm dekorasyon merkezlerinde ve mobilya mağazalarında yer alacak.

Birbirinden güzel dekoratif duvar rafları 2015 yılında evler ve iş yerleri için çok fazla tercih edilecek iken fiyat olarak da 59 lira ile 299 lira arasında rakamlara sahip olacak.

Önerilen İçerik :   Doğru Antikayı Nasıl Seçersiniz?

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir