2015 Ev Dekorasyon Örnekleri

Son yıllarda hem büyük önem taşıyan hem de üzerine düşülen bir konu olan ev dekorasyonunda sizlere modern ve özgün fikirler sunmak istiyoruz. Ziyaret ettiğiniz evlerin dekorasyonunu beğeniyor ve sizde kendi evinizi yeniden dekor etmek istiyor iseniz sizlere önereceğimiz fikirleri dikkate alarak hareket edebilirsiniz. Ev dekorasyonu içerisinde önemli olan maddeleri tek tek sıralayarak sizlere önerilerde bulunacağız.

Duvar Kağıdı

duvar kağıdı

Artık tek renk standart boyaları duvarınızdan uzak tutmalısınız. Artık son trend renkli ve kabartmalı duvar kağıtları. Birbirinden güzel ve dikkat çekici duvar kağıtları dekorasyon merkezlerinde yer alarak iç mimarlar tarafından tercih edilir iken sizde evinizde dikkat çekici duvar kağıtları ile farklılık yaratabilirsiniz.

Mobilya Seçimi

Modern Mobilya

Mobilya seçimi ev dekorasyonunda en önemli parçadır. Bir evin hem en çok kullanılan hem de en çok öne çıkan parçaları olan mobilyalarınızı artık daha modern ve estetik halleri ile evinizde barındırın. Son yıllarda gelişen mobilya sektöründe pek çok yeni mobilyaları görerek tercih edebilirsiniz. Sizlere önerimiz ise açık renk ve işlevsel mobilyalara yer vermenizdir.

Aksesuarların Önemi

ev aksesuar

Aksesuarlar dekorasyonun en önemli parçasıdır. Sade ve az mobilyalarınız ile şık ve dikkat çekici bir ev dekorasyonu yaratmak istiyor iseniz aksesuarlara önem vermelisiniz. Küçük aksesuarlar büyük etkiler yaratır iken sizde mobilya ve perdeleriniz ile uyumlu kendi tarzınıza hitap eden aksesuarları evinizde bulundurabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda daha pek çok önemli nokta yer alır iken bu 3 maddeye başlıca dikkat ederek sizde modern bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Önerilen İçerik :   Fransız Balkon Dekorasyonu

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir