2015 Modern Ev Mobilyaları

Yaşam alanları artık sadelikten kurtularak daha çekici ve daha modern bir hal alır iken bizde sizlere son dönemlerde dikkat çeken ve çekecek olan 2015 modern ev mobilyalarını tanıtmak istiyoruz. Salonlarınız için tercih edeceğiniz mobilyalarınız artık koyu renkler ve kabarık mobilyalar değil daha ince ve zarif aynı zamanda daha açık renklere sahip mobilyalar olacak. Mobilya sektörü içerisinde yer alan büyük-küçük tüm markaların vitrinlerinde sergiledikleri açık renklere sahip mobilyalar salonlarınızı oldukça şık bir hale getirecek. Son yılların en çok tercih edilen mobilyaları arasında işlevselliği bulunan mobilyalar özellikle bayanlar tarafından tercih ediliyor. 2015 modern ev mobilyaları hakkında daha detaylı bilgi almak için galerimizde yer alan oturma gruplarına göz atabilirsiniz.

2015 modern ev mobilyaları arasında şık ve dikkat çekici berjerler tercih sebebi olacak. Hem salon hem de oturma odaları için hazırlanan birbirinden güzel renklere ve desenlere sahip berjerler aksesuarlarınız ile birlikte uyumlu bir kombin oluşturacak. Güzel bir yaşam alanı yaratmak için tercih edebileceğiniz berjerleri seçer iken perde ve mobilyalarınız veya halılarınız ile uyumlu olmasına dikkat ediniz.

Ev mobilyaları arasında tv üniteleri ve duvar rafları da son dönemlerde dikkat çekiyor. İşlevsel ve kullanışlı televizyon üniteleri özellikle bayanlar tarafından tercih edilir iken duvar rafları da evinizin tüm alanlarına güzellik katacak. Aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz duvar raflarınızı seçerken ahşap eskitme raflara göz atabilirsiniz.

Önerilen İçerik :   Genç Odaları İçin Tasarım Fikirleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir