2016 Yılı Dekorasyonda Romantizm Trendleri

Romantik Ev Dekorasyonları

Bir evin yuva olabilmesi için şık,rahat,konforlu,huzur verici mobilyalarla,aksesuarlarla donatılmış olması gerekir.Eve gelen misafirlerin hayranlıkla baktığı,odalarını gezerken zevk aldığı bir evinin olmasını kim istemez ki?Günümüzde pek çok platformda güzel ev dekorasyonu fikirleri evleri güzelleştirmek,daha huzurlu hale getirmek,hayranlık dolu bakışlarla karşılaştırmak için hizmetinizde. Biz de bunlara bir kaç birşey ilave etmek istedik. Kahvaltı yaparken,akşam yemeği yerken,bir Pazar sabahı kahvaltı masanızda gazetenizi okurken de romantizmi yaşamayı istemez miydiniz?Sadece özel günlerde mi romantizm olmalı?Hayır, öyle bir kaide yok diyorsanız yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Romatin Dekoratif Objeler

romantik objeler



Evin havasına hava katacak ürünlerin başında çeşitli aksesuarlar gelir.Evinizin tarzına uygun olarak seçilen vazolar,mumlar,şamdanlar,abajurlar,yastıklar,seramik objeler,duvar saatleri,dekoratif aynalar,tablolar,renk renk çiçekler,raf ve kitaplıklar romantik ev dekorasyon ürünlerinin baş tacıdır diyebiliriz.

Romantik Dekorasyonda Renkler

dekorasyonda lila renk kullanımı

Pudra pembeler, lilalar, morlar, toprak tonları, ışıltılar… Bu senenin salon dekorasyonu oluştururken dikkat edilmesi gereken renklerden bazıları.Bu tonlarla oluşturulan salonlar hem ışıl ışıl bir cazibe merkezi olurken hemde sadelikten yana kendini gösteriyor,hem ben buradayım derken hemde romantikliğiyle göz dolduruyor.Krem tonları da rahatlatıcı etkisinin yanı sıra,romantizm isteyenler için mükemmel bir seçim!Zemin ve halı seçiminde ise renk zıtlığıyla mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Yatak Odasında Romantizm İpucu

gümüş romantik yatak odası

Gümüşün parlaklığı, göz alıcılığı etkisiyle hazırlanan yatak odaları bu sene romantizm isteyenlerin tercihi.Küçük ev dekorasyonları yaparken yatak odalarında gri,beyaz ve toprak tonları kullanılmalı.Benim odam büyük diyorsanız da siyahın derinliğini,altının ışıltısını,mavinin sadeliğini kullanabilirsiniz.Odanızda kullanacağınız kokulu mum da hoş bir etki bırakacaktır.

 

 

 

 

Önerilen İçerik :   Yatak Odası Duvar Süsleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir