2017 Salon Takımı Modelleri

2017 yılına girmemizle birlikte birçok dev mobilya üreticisi, 2017 model salon takımlarını da görücüye çıkardı. Firmaların kataloglarında yer alan bu tasarımlara baktığımızda salonlarda çok daha canlı renklerin tercih edildiğini görebiliyoruz. Evet, 2017 yılında salon takımı modellerine canlı renkler damgasını vuracak. Bu tonlardaki renkler yalnızca salonlara görsellik katmakla kalmıyor. Üstüne, evin en çok kullanılan ortak alanı olarak gösterilen salonların insanların içini ferahlatmasını ve onlara mutluluk vermesini de mümkün kılıyor.

Salon takımı tasarımlarının listelendiği aşağıdaki fotoğraflar, salonunuzu tasarlarken başvurabileceğiniz birçok tasarım fikirlerini bünyesinde barındırıyor. Böylece hayalinizi süsleyen salon tasarımını kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı renkler tercih edilebilir

2017’de trend olması beklenen modern salon tasarımlarında tek veya çift renk kullanımıyla karşılaşabilmek mümkün. Salona hâkim kılmak istediğiniz renk tonlarını belirledikten sonra duvar boyasını ve mobilyaları bu renklerden seçebilirsiniz. Açık renklerdeki ahşap mobilyalar, koyu mobilyalar ve duvarlarda kullanabileceğiniz süslemelerle ortaya güzel bir salon tasarımı çıkartabilmeniz mümkün.

Sadeliğin keyfini çıkarın

Hemen her sene olduğu gibi 2017’de de sadelik akımına olan ilgi hala daha tazeliğini koruyor. Salonları daha şık, rahat ve geniş gösteren sade tasarımlarda tek bir hedef gözetilir: Olabildiğince az eşya kullanmak. Eğer siz de minimalist, yani sade bir salona sahip olmak istiyorsanız hiç kullanmadığınız mobilyaları bodruma indirerek işe başlayabilirsiniz. Böylece hem salonun saf güzelliğini ortaya çıkarabilir, hem de küçük salonlarınızı daha büyük gösterebilirsiniz. Özellikle İskandinav salon tasarımlarında bu sadelik anlayışının hakim olduğu söylenebilir.

Önerilen İçerik :   Her Şeyi Değiştirecek Oturma Odası Halı Fikirleri

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir