Dekorasyon Fuarları 2018

Dekorasyon dünyasına dair yenilikleri ve en son gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz dekorasyon fuarlarına katılarak; bu renkli dünyanın dinamikleri hakkında yepyeni fikirler edinmek; mobilya dünyasındaki trendleri öğrenmek ve evinizi, ofislerinizi ya da diğer yaşam alanlarınızı elde ettiğiniz bilgiler doğrultusunda yeniden donatmak istemez misiniz?

Dekorasyon dünyasına yön veren markaların en seçkin mobilya tasarımlarını, gözde aksesuar seçimlerini ve çok daha fazlasını yakından gözlemleyebileceğiniz dekorasyon fuarlarına katılarak, hem eğlenceli zaman geçirebilir hem de ihtiyacınız olan mobilya ve eşyaları tek bir adresten satın alma şansına sahip olabilirsiniz.

Dekorasyon tutkunları için özenle hazırladığımız bu yazımızda 2018 yılında düzenlenecek olan dekorasyon fuarları hakkında sizleri kısaca bilgilendirmek istedik.

İşte; Dekorasyon Fuarları 2018 yılı listemiz:

  • Antalya Mobilya Fuarı

Her yıl düzenli olarak TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş tarafından düzenlenen Antalya Mobilya Fuarı; bu yıl 06-10 Ekim tarihleri arasında ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuara mobilya sektöründe faaliyet gösteren pek çok üreticinin ve toptan, perakende firma yetkililerinin yanı sıra ev ve bahçe mobilya üreticileri de katılacak.

Mobilya sektörünün en güçlü firmaları ile iletişim kurabileceğiniz Antalya Mobilya Fuarı’na katılarak, bu eşsiz ortamı teneffüs edebilir; yüzlerce farklı dekorasyon ve mobilya markasının ürünlerine göz attıktan sonra beğendiğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

  • Modev 46. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

17-21 Ekim tarihleri arasında başkent Ankara’da düzenlenecek olan Modev 46. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na bu yıl Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ev sahipliği yapacak.

Mobilya ve dekorasyon dünyasının buluşma noktası olacak bu fuarda ev mobilyalarından tutun da kapı ve pencere sistemlerine kadar mobilya ve dekorasyona dair ne varsa bulabileceksiniz!

Önerilen İçerik :   Bafra satılık daire fiyatları son bir yılda ne kadar arttı?

Bu yılın en çok konuşulacak fuarlarından biri olmayı başaracak gibi görünen bu fuara katılmak için http://modevfuari.com linkini tıklayarak, şimdiden e-davetiye alabilirsiniz.

  • Adana Evleniyoruz Fuarı

Evlenecek olan çiftlere özel olarak hazırlanan 2. Adana Evleniyoruz Fuarı; sadece gelinlik, damatlık ya da ayakkabı modellerini ziyaretçileri ile buluşturmuyor.

Mobilya, aksesuar ve dekorasyon dünyasına ait pek çok ürünü bulabileceğiniz bu fuar; evinizi nasıl ve hangi eşyalar ile döşemeniz gerektiği hakkında da sizlere yardımcı oluyor.

Evlilik hazırlıklarının belki de en şahane parçası olan mobilya ve dekorasyon tercihlerinize son derece yön verecek olan 2. Adana Evleniyoruz Fuarı; bu yıl 13-15 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Şimdiden keyifli alışverişler…

 

ETİKETLER :

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir