2019 Dekorasyon Trendleri

2018 yılını geride bırakmamıza kısa bir süre kala, özellikle ev ve ofis dekorasyonuna ilgi duyanlarımız; 2019 yılı dekorasyon trendlerini çoktan araştırmaya koyuldu bile.

Dekorasyon trendlerinin her geçen yıl yeniden belirlendiği ve kendini geliştirerek, devam ettiği son dönemlerde çoğumuz; adeta en popüler mobilya ve aksesuar tasarımlarını tıpkı son moda kıyafetler ve ayakkabılar gibi takip eder olduk.

2019 dekorasyon trendleri başlıklı bu yazımızda 2019 yılında hüküm sürecek, ev ve ofislerinizin daha şık ve modern görünmesine yardımcı olacak dekorasyon önerilerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İşte, 2019 yılına ait dekorasyon trendleri:

  • Cam aksesuarlar

Özellikle son birkaç yıldır popüler olan, cam duvar tablolarından tutun da cam orta sehpalara kadar pek çok aksesuarda hayat bulan cam tasarımlar, 2019 yılında da oldukça popüler olacak gibi görünüyor.

Evinizde hala cam aksesuarlara yer vermediyseniz, cam obje ve sehpa modellerine en yakın zamanda göz atmanızı öneriyoruz.

  • 3d baskılı tablo ve zeminler

Daha çok aydınlatma sistemlerinde ön plana çıkan 3d tasarımların 2019 yılında zeminlerde, mutfak raflarında ve duvar tablolarında sıklıkla karşımıza çıkması bekleniyor.

3d baskılı zeminlerin yatak ve çocuk odalarının yanı sıra salonlarda ve mutfaklarda bile moda olacağı şimdiden dekorasyon dünyasında konuşulmaya başladı bile!

Özellikle 3d baskılarda kullanılan tropikal detaylar, kendinizi doğanın kucağında ve huzurlu bir şekilde hissetmenize olanak tanıyor.

Akvaryum, okyanus ve doğa temaları, 3d baskılı zeminlerde en sık kullanılan ayrıntılar olarak kabul ediliyor.

  • Işıltılı halılar ve mobilyalar

Işıltılı ve parlak Chester koltuk takımları ile başlayan ışıltı modası, 2019 yılında da pek çok mobilya ve aksesuarı hakimiyeti altına alıyor.

Işıltılı altın sarısı ve gümüş rengi aynalar, halılar hatta koltuk takımları, özellikle gösterişten hoşlananlar için modern ve seçkin tasarımları ile görücüye çıkıyor.

  • Geometrik şekiller
Önerilen İçerik :   Salon Temizliği Püf Noktaları

2018 yılında pek çok dekorasyon markasının ürünlerinde hayat bulan geometrik şekiller, 2019 yılında da dekorasyon dünyasının enlerini belirliyor.

Geometrik desenlerle bezenmiş yastıklar, nevresim takımları, tablolar ve sehpalar, tüm ihtişamıyla popülaritesini 2019 yılında da koruyor.

  • Ombre tasarımlar

Kadınların uzun zamandır aşina olduğu gölge anlamına gelen ombrenin sadece saç dünyasına ait bir kavram olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz!

2019 yılında minderlerde, nevresimlerde, mobilyalarda hatta duvar tablolarında bile ombre sanatına sık sık rastlayacağımızı şimdiden söyleyebiliriz.

Bir sanat akımı olan ve dekorasyon akımı olacağı düşünülen ombre tasarımlara dekorasyonunuzda yer vererek, sizler de modern bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Şimdiden keyifli alışverişler…

 

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir