2015 Modern Salon Takımları

Salonunuz için güzel, dikkat çekici ve modern takımlar arıyor iseniz sizlere 2015 yılında dikkat çekecek ve mağazalarda ilgi görecek salon takımlarını tanıtmak istiyoruz. 2015 yılına damga vuracak olan salon takımları arasında öncelikle dikkat çeken özellikler arasında beyaz ve krem renklerin var olması dikkat çekmekte. Daha modern, daha şık ve daha etkileyici bir salon hazırlamak istiyor iseniz ferah ortam yaratmak adına bu renkleri tercih etmelisiniz. 2015 modern salon takımlarında dikkat çeken ve özellikle bayanların ilgisini gören öneriler arasında işlevsel mobilyalar yer alıyor. 2015 salon dekorasyonunda koyu renkli mobilyalar artık tercih edilmez iken açık renklere sahip işlevsel mobilyalar salonunuz için doğru tercih olacak.

2015 Modern Salon Takımları 1

Sizlere sunmak istediğimiz ilk salon takımı yukarıdaki. Kahverengi ve beyaz renkler ile birlikte çiçek desenleri ile süsleyen takım salonunuza hoş ve ferah bir hava katacak. Ahşap ayakları mobilyalara farklı ve güzel bir hava katar iken şık ve güzel bir kitaplık ile salon takımınızı tamamlayabilirsiniz.

2015 Modern Salon Takımları 2

Mavi ve gri tonlarının kullanıldığı salon evinizin hem modern bir görünüme ulaşmasına hem de ferah olmasına yardımcı olacak. Oldukça az eşyadan oluşan salon takımı gerek büyük salonlar gerekse de küçük salonlar için alternatif şekilde kullanılabilir.

2015 Modern Salon Takımları 3

Yeşil ve beyazın renk uyumunun farkına bugüne kadar varmadı iseniz işte sizlere güzel bir takım. Hem renkli yastıkların hem de tek renk yastıkların yer aldığı salon takımı evinize güzel bir hava katacak. Aynı zamanda hoş ve güzel orta sehpası ile dikkatleri üzerinde çeken takım 2015 yılının modern takımları arasında ilk sırada yer alıyor.

2015 Modern Salon Takımları 4

2015 Modern Salon Takımları 5

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir