2013 STOR PERDE MODELLERİ

Perdeler, evin görünümü hakkında en önemli izlenimi veren ve evi çok daha farklı bir görünüme bürüyen önemli bir dekorasyon tamamlayıcısıdır.

Stor perdeler uzaktan kumada ile de kullanılabilir ve kullanımı da temizlemesi de çok kolaydır. Tam kapatılırsa eğer güneşlik görevi, yarım kapatılır ise de tül görevini göreceğinden ayrı bir tül alma gereğini de ortadan kaldırır.

2013 stor perde modelleri arasında uç kısımlarına boncuk ya da saçak eklemek çok moda olmakla beraber, sade olarak da kullanılır. Genellikle evin tüm pencere ve cam sistemleri olan yerlerde kullanılabilir. Mutfak, salon, yatak odası çocuk odası ayırt etmeksizin her renk ve her motif ile dikilebilir.

Özellikle salon ve yatak odalarının vazgeçilmez dekoratif perdesi olan stor perde modelleri sağlamlığı ve kullanım kolaylığı açısından da bayanların en çok sevdiği perde çeşitleridir. Sadece nemli ya da kuru bir bez yardımı ile silinmesi yeterli olacaktır, ya da kuru temizleme yapılması gerekebilir. Bazı kumaşlar ise makinede yıkamaya uyumludur ve seçeceğiniz kumaşa göre de bu değişebilir.

Eğer perdelerinizi yenileyecek ya da yeni bir ev kuracaksanız stor perde modelleri  tasarımlarına bakmadan kesinlikle karar vermeyin. Evinize çok uyum sağlayacak ve çok farklı bir hava katacak olan bu modelleri çok beğenecek ve ne kadar kullanışlı olduğunu ancak kullandıktan sonra ki günler de anlayacaksınız.

 

Önerilen İçerik :   En İyi Bosch Beyaz Eşya Düğün Paketi

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir